Heb jij de nieuwe 112 Dokkum Andoid-app al?

Door: Redactie 1011 bekeken

112-dokkum Heb jij de nieuwe 112 Dokkum Andoid-app al?
DOKKUM - 112 Dokkum heeft sinds deze week een eigen Android-app. Via deze app blijft u nog gemakkelijker op de hoogte van het laatste 112-gerelateerde nieuws in de omgeving Noard East Fryslân. Middels de app kunnen wij vanaf nu ook push-notificaties versturen, waardoor u altijd zo snel mogelijk op de hoogte bent van belangrijke nieuwsfeiten. Via deze link is de app te downloaden (op uw mobiele telefoon). Mocht deze link niet werken, zoek dan in de Google Play Store naar 112 Dokkum en de app komt daar tevoorschijn. 

Hoort u een sirene en denkt u, wat is er nu loos? Wij van 112-Dokkum zijn vaak snel ter plaatse en proberen respectvolle, onafhankelijke en correcte nieuwsverslaggeving vanaf de locatie te doen. Volgt u daarnaast onze Facebookpagina, ons Twitteraccount en onze Instagram al? 

Heb je tips, vragen of opmerkingen omtrent de app? Dan mag je altijd een bericht sturen, of ons benaderen via de tiplijn: 06-57181676. Mailen mag ook via info@112-dokkum.nl. Voor de de gebruikers van IOS (iPhone en iPad) is er een ontwikkelaar bezig om een app beschikbaar te maken. 

Foto: Screenshot Google Play Store