Persoon gewond bij frontale aanrijding bij Engwierum

Door: Ate Atema 2230 bekeken

112-dokkum Persoon gewond bij frontale aanrijding bij Engwierum
ENGWIERUM – Op de Dodingawei – N358 tussen de bebouwde kommen van Engwierum en Ee heeft vrijdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een lichtblauw voertuig reed in de richting van Engwierum en nam al slingerend de binnenbocht. Hierbij kon een tegemoet komende auto vanuit Engwierum niet meer ontweken worden en een frontale aanrijding was het gevolgd. Door de klap liepen beide voertuigen forse schade op. Een vrachtwagenchauffeur die achter het lichtblauwe voertuig reed zag het allemaal gebeuren en is direct gestopt om te helpen.

De hulpdiensten werden ingeschakeld en naar het opgegeven adres toegestuurd. Het ambulancepersoneel heeft één van de betrokkenen behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. De persoon uit de andere auto raakte niet gewond en kwam enkel met de schrik vrij.

De politie heeft in de tussentijd de weg in beide richtingen afgesloten en het ongeval verder afgehandeld. Aanrijding selecteurs van de politie hebben het ongeval onderzocht en een beeld gekregen over de oorzaak van de aanrijding.

Een bergingsbedrijf is uiteindelijk ter plekke gekomen en heeft de auto’s afgesleept.

© Foto's: Ate Atema