Twee kinderen en volwassenen gewond bij ongeval

Door: Ate Atema 2400 bekeken

112-dokkum Twee kinderen en volwassenen gewond bij ongeval
BLIJE – Op de Ljouwerterdyk – N357 heeft donderdag op Hemelvaartsdag een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij een volwassen man en twee kinderen gewond zijn geraakt en naar het ziekenhuis zijn overgebracht.
Omstreeks één uur in de middag reed de bestuurder met zijn auto over de Ljouwerterdyk vanaf de kant van Ferwert. Op enig moment verloor de bestuurder de controle over het stuur en kwam met zijn auto via de linker berm in de sloot tot stilstand.

Een ambulance en verschillende politie-eenheden werden direct naar het ongeval gestuurd. Bij aankomst bleek de bestuurder, een andere inzittende en zijn twee kinderen nog in het voertuig te zitten. Ambulancepersoneel heeft zowel de kinderen als de man uit het voertuig gehaald en vervolgens behandeld. Na de behandeling in de ambulance zijn ze naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft in eerste instantie één rijbaan afgesloten, maar heeft vervolgens de weg weer geheel vrijgegeven omdat de auto niet voor gevaar zorgde voor het overig verkeer.

© Foto's: Ate Atema