Forse schade bij ongeval op rotonde Gytsjerk

Door: Ate Atema 650 bekeken

112-dokkum Forse schade bij ongeval op rotonde Gytsjerk
GYTSJERK – Op de rotonde van de Nieuwe Straatweg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee voertuigen forse schade hebben opgelopen.

Omstreeks half twee kwam de melding bij de meldkamer binnen en werden politie en ambulance naar het opgegeven adres toegestuurd. Bij aankomst werd duidelijk dat midden op de rotonde twee voertuigen met elkaar in botsing waren gekomen en daarbij forse schade hadden opgelopen. Het ambulancepersoneel heeft ter plekke één persoon onderzocht op eventuele verwondingen. Er was geen dermate letsel aanwezig dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was, waardoor de vrouw in kwestie door het ambulancepersoneel naar huis werd begeleid. Ook de andere betrokken persoon kwam met de schrik vrij.

De politie heeft voor een veilige werkomgeving gezorgd en enkel voorbij komend verkeer in goede banen geleid. Verder heeft men het ongeval verder afgehandeld en er voor gezorgd dat er een sleepdienst ter plekke kwam om de voertuigen mee te nemen.

© Foto's: Ate Atema