Veel schade bij ongeval door voorrangsfout op Rondweg Dokkum

Door: Ate Atema 1580 bekeken

112-dokkum Veel schade bij ongeval door voorrangsfout  op  Rondweg Dokkum
DOKKUM – Op de Rondweg-West ter hoogte van het kruispunt met de Walddyk heeft zaterdag aan het eind van de middag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee auto’s fors beschadigd geraakt.

Het ongeval ontstond nadat één van de auto’s vanaf de Wâlddyk de Rondweg-West op wilde rijden. Door een grote haag die het zicht belemmerd en een onoverzichtelijke punt maakt, zag de bestuurder de auto rijdend op de Rondweg-West over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en er ontstond behoorlijke schade aan beide voertuigen.

De hulpdiensten werden direct gealarmeerd en naar de opgegeven locatie gestuurd. Bij aankomst heeft het ambulancepersoneel één of meerdere betrokken behandeld. Na de behandeling werd duidelijk dat alle betrokken allen schrik in de benen hadden en verder geen verwondingen hadden.

De aanrijdingsselecteur van de politie is ter plaatse gekomen om de schade na de aanrijding in kaart te brengen. De berger heeft vervolgens beide auto’s afgesleept. Ten tijde van de aanrijding en berging heeft de politie de gehele Rondweg-West afgesloten voor het autoverkeer.

© Foto's: Ate Atema