Vermiste Remon Bruinsma (18) nog steeds niet terecht

Door: Ben de Jager 7634 bekeken

112-dokkum Vermiste Remon Bruinsma (18) nog steeds niet terecht
DE WESTEREEN/LEEUWARDEN - De 18-jarige vermiste Remon Bruinsma, is nog steeds niet terecht. De familie heeft inmiddels een nieuwe oproep op Facebook gedaan, camerabeelden in en rondom het centrum van de Friese hoofdstad te bekijken. Mocht u als kijker dan iemand herkennen die lijkt op Bruinsma, wordt u verzocht de politie te informeren. 

De jongen is niet thuisgekomen, nadat hij donderdag op vrijdagnacht op stap was in het centrum van Leeuwarden. Hij zou bij een vriend slapen, maar die was hem om twee uur al uit het zicht verloren. De familie van Remco heeft tegenover Omrop Fryslân gezegd erg wanhopig te zijn.

"De speurhond van de politie heeft een spoor gevonden dat richting de Harmonie in Leeuwarden gaat. De politie wil daar verder zoeken en heeft inmiddels een helikopter naar Leeuwarden gestuurd. De sonarboot, die eerder gebruikt werd in de grachten nabij de Nieuwstad, is op dit moment aan het zoeken naar de vermiste vissers in Zeeland."

Met meerdere politieboten wordt er een groter gebied doorzocht. Remon Bruinsma was met Arno Geerdink op stap in Café de Kantelaar. Hij werd daar voor het laatst gezien. 

De signalementen van de kleding die Remon Bruinsma dat moment droeg zijn:
- Bruine drie kwart jas
- Geel t-shirt
- Strakke spijkerbroek
- Droeg dat moment een boerenzakdoek als bandana.

Bron: Omrop Fryslân & Facebook