Politie en Veteranen Search Team zoeken in natuurgebied Grutte Wielen

Door: Ben de Jager 3616 bekeken

112-dokkum Politie en Veteranen Search Team zoeken in natuurgebied Grutte Wielen
LEEUWARDEN - De politie zoekt nog steeds naar de vermiste Remon Bruinsma. Vanaf 1 december wordt hij vermist na een avond stappen in de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december. Voor een fotoreportage van de zoektocht kunt u hier klikken. 

Samen met instanties als Provinciale Waterstaat van de Provincie Fryslân, het landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie, de politie op het water van de eenheden Noord en Oost-Nederland en de Stichting Opsporing Apparatuur Drenkelingen (SOAD) en burgers worden alle middelen ingezet om hem te vinden. De rechercheurs bekijken camerabeelden en zoeken naar aanknopingspunten waar Remon zich exact heeft bevonden.

Tot op heden ontbreekt ieder spoor van de vermiste jongen. Ook de inzet van speurhonden en de politieheli heeft niet geleid tot resultaat. Vandaag vindt er een actie plaats waarbij vrijwilligers van Veteranen Search Team in samenwerking met de politie het recreatiegebied "Grutte Wielen" gaan doorzoeken.

Voor het laatst gezien
De politie heeft camerabeelden waarop Remon te zien is in de Groeneweg ter hoogte van de Doelenstraat in de binnenstad van Leeuwarden.  Dat is rond 02.30 uur geweest op vrijdag 1 december. Het laatste tijdstip waarop Remon is gesignaleerd. De politie heeft tot nu toe geen verdere aanknopingspunten of informatie over waar Remon kan zijn. Daarom vraagt men nog steeds aan mensen die mogelijk informatie over Remon hebben om contact met ons op te nemen via telefoon 0900 8844. 

Bron: Politie.nl
© Foto's: Screenshot Facebook & Ben de Jager