Vrouw van Seggeren opgepakt als verdachte die betrokken is bij dood van haar man

Door: Ben de Jager 5605 bekeken

112-dokkum Vrouw van Seggeren opgepakt als verdachte die betrokken is bij dood van haar man
KOLLUMERZWAAG - De politie heeft dinsdagmorgen een 33-jarige vrouw uit Kollumerzwaag aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag. De vrouw is de echtgenote van Tjeerd van Seggeren, zo bevestigt de politie tegenover de LC.

De vrouw is ingesloten op het bureau en zal de komende dagen worden verhoord. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De Technische Recherche is dinsdagmorgen en een deel van de middag druk bezig geweest met een onderzoek in het (bedrijfs)pand van van Seggeren. Aan de Harm Smidswei in Kollumerzwaag werd het pand doorzocht. 

Het levenloze lichaam van Van Seggeren werd op zondagochtend 9 juli 2017 in het weiland op de kruising van de Fugelsang met de Bûterwei in De Westereen aangetroffen. Uit sectie kwam naar voren dat hij forse verwondingen had aan zijn hoofd.

Getuigen
De politie heeft al met veel getuigen gesproken maar heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken neem dan kontakt op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 

© Foto's: Ben de Jager