VIDEO: Politie zet beelden van CV-ketel-dieven in Feanwâlden online

Door: Redactie 3601 bekeken

112-dokkum VIDEO: Politie zet beelden van CV-ketel-dieven in Feanwâlden online
FEANWALDEN - In de nacht van 30 juli op 31 juli 2018 werd tussen 01.15 uur en 02.15 uur een container opengebroken die op het erf stond van GewoShop in Feanwâlden. Uit deze container werden 30 CV ketels gestolen. De politie heeft donderdag 1 november besloten het beschikbare videomateriaal online te zetten. De eigenaren hadden direct na de inbraak al foto's van de dieven verspreid via de social media
Na de inbraak in de container gingen de dieven aan de achterzijde het bedrijfspand binnen en doorzochten dit. Uit het pand werd niets weggenomen. De aanwezige bewakingscamera maakte opnames van de verdachten.
 
De politie wil graag incontact komen met mensen die deze personen denken te herkennen of die weten waar zij verblijven. Hebt u informatie over deze inbraak of zijn u recent nieuwe CV ketels van het merk Ferroli of Intergas te koop aangeboden voor b.v. een te lage prijs, neem dan contact op met de politie. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven 0800-7000.

Bron: Politie.nl