Drie drugsdealers uit Dokkum en De Westereen aangehouden

Door: Redactie 2461 bekeken

112-dokkum Drie drugsdealers uit Dokkum en De Westereen aangehouden

 

DOKKUM/DE WESTEREEEN - De politie in Noard East Fryslân heeft in een onderzoek naar de handel in harddrugs in Dokkum en De Westereen drie aanhoudingen verricht. Twee van de drie verdachten zijn afkomstig uit Dokkum, een uit De Westereen. De drie zijn in de leeftijd van 25 tot 60 jaar.

Bij de politie kwamen signalen binnen dat in Noordoost Fryslân door de personen in harddrugs werd gehandeld. Naar aanleiding van deze informatie is een uitgebreid onderzoek opgestart. Uiteindelijk kwamen de drie verdachten in beeld. Het vermoeden bestaat dat zij de afgelopen jaren harddrugs hebben verkocht.

Vorige week werd het groepje door de politie aangehouden. De drie mannen zijn afgelopen woensdag aan de rechter voorgeleid om te beoordelen of ze langer vast moeten blijven zitten. De rechter besloot dat de drie mannen in ieder geval voor 90 dagen in bewaring werden gesteld.

Het onderzoek naar de handel in drugs in Noordoost Fryslân is nog niet afgerond. Meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Heeft u informatie over de handel in drugs? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000